Waar

 

We leveren kostenloos in Baal, Tremelo en de naburige gemeenten Begijnendijk, Betekom, Booischot en Schriek vanaf een bestelling van € 60. Onder dit bedrag komt er een leveringskost bij, daarboven is levering gratis.

Zo snel als mogelijk gaan we ook leveringen mogelijk maken in een iets grotere radius, tot in geheel België. Voorlopig beperken we ons echter tot bovenstaande gemeenten.

 

Afhalen

 

Afhalen in ons verkooppunt in Baal (Nobelstraat 149) kan uiteraard sowieso, kosteloos. Uw bestelling zal klaarstaan en we streven er naar om dat binnen de 4u te realiseren. Indien gewenst kunnen we u een bericht sturen wanneer dit bevestigd dient te worden (vermeld het aub dan als opmerking bij de bestelling).

 

Wanneer

 

Voor leveringen aan huis streven we er naar om dit binnen 48u mogelijk te maken. We proberen onze leveringen te groeperen en dat betekent dat een levering soms dezelfde dag nog zal gebeuren en andere keren tot 48u later. 

Opgelet: dit geldt van dinsdag tot vrijdag, maandag wordt er sowieso niet geleverd.

Geef aub in het opmerkingen veld mee waar de levering geplaatst mag worden of dat we bij een buur mogen leveren, moest u vermoeden niet thuis te zijn.

 

Verzendingen

 

Eenmaal verzendingen buiten de hierboven vermelde gemeenten mogelijk zijn, zullen de voorwaarden hier rond ook op deze pagina te vinden zijn.